Præsentation

My Rengøring er en specialiseret rengøringsvirksomhed, der primært henvender sig til den danske levnedsmiddelindustri.

Idégrundlaget er defineret som ” den bedste løsning til levnedsmiddelindustrien”.

Profilerne bag virksomheden har mange års erfaring med rengøring/serviceløsninger inden for segmentet og har derved opnået et indgående kendskab til de store ufravigelige kvalitetskrav der stilles indenfor dette serviceområde.

My Rengøring er den kompetent samarbejdspartner for enhver kunde indenfor levnedsmiddelindustrien, eftersom alle relevante / specifikke krav og ønsker til samarbejdets indhold, bearbejdes professionelt og individuelt, inden vi fremsætter et løsningsforslag.

Virksomheden stiller konstant høje krav til sig selv, hvorfor vi er særdeles bevidste om nødvendigheden af veludannede medarbejdere på alle niveauer.

Jobtræning og uddannelse prioriteres således, at alle medarbejdere bliver løbende opdateret på kvalifikationer, som til stadighed står til mål med vore kunders og vore egne forventninger til faglighed.

My Rengøring arbejder ud fra en miljøskånsom adfærd.

Vi er derfor opmærksomme på, at vore serviceydelser udføres under størst muligt hensyn til såvel det indre som det ydre miljø.

Virksomheden arbejder aktivt med en minimering af vandforbrug, elektricitet og andre energikilder, samt behørig hensyntagen til valg af miljøskånsomme arbejdsmetoder og rengøringskemi.

For at virksomheden tilsikre medarbejdernes kendskab til de høje kvalitetskrav, har My Rengøring udarbejdet et kvalitetsstyringssystem, som i det daglige bruges af – og er tilgængelig for alle medarbejdere i virksomheden.

Såvel kvalitetsmålsætning, kvalitetspolitik og arbejdsrutiner er beskrevet i Kvalitetshåndbogen.

Lad os mødes til et møde til en uforpligtende snak om jeres rengøringsbehov